Waar in Spanje?

All inclusive
In het bungalowpark Parque Cristobal kun je kiezen voor een verblijf op all-inclusive basis. Je kunt dan de hele dag genieten van heerlijk eten & drinken. Inbegrepen zijn dan: :
  • Ontbijt van 8.00-10.00 uur
  • Lunch van 12.00-15.00 uur
  • Diner van 18.00-21.00 uur
  • Tussen 16.00 en 17.00 uur diverse snacks
  • Afternoon-tea met koekjes/cake van 16.00-18.00 uur
  • Vers fruit
  • Tussen 11.00-23.00 uur koffie, thee, chocolademelk, frisdranken, lokale alcoholische dranken
  • Sauna, fitness, tennis
In het kort
Bestemming: Spanje - Gran Canaria

Vluchtduur: Circa 4 uur en 30 minuten

Transfer naar accommodatie: Ja vanaf luchthaven naar bungalows Parque Cristobal circa 50 minuten

Aantal kamers: 233

Afstand naar strand: Op circa 1900 meter, er rijdt een gratis shuttlebus naar het strand

Nederlandstalige kinderclub: Ja, in de maanden juli & augustus

Beste reistijd: Hele jaar door

Overig: Op Gran Canaria is het één uur eerder dan in Nederland

Bungalows Parque Cristobal ***

Genieten voor ouders en kinderen

Parque Cristobal is een uitstekend vakantiecomplex voor een onbezorgde vakantie voor het hele gezin. Het hele vakantiepark is onlangs volledig gerenoveerd en de ruime bungalows, die allemaal voorzien zijn van een groot terras, zijn in een tropische tuin met palmbomen gelegen. Een rustig gelegen accommodatie maar waar je ook kunt genieten van het vertier van een grote badplaats. Het uitgebreide animatieprogramma, de zwembaden en de prima prijs/kwaliteitsverhouding zullen aan een perfecte vakantie bijdragen.

Gratis Nederlandstalige kinderclub

De kids kunnen deelnemen aan de gratis Nederlandstalige kinderclub, die gedurende de maanden juli en augustus, binnen bungalowcomplex Parque Cristobal aanwezig is. Voor kinderen van 4 tot 13 jaar worden er 6 dagen per week allerlei spannende activiteiten georganiseerd. De kids zullen vele vriendjes maken en bij voldoende deelname zullen er twee leeftijdsgroepen worden gevormd. 1 keer per week zal er een avondshow worden gehouden met daarin de kinderen in de hoofdrol. Verder is er regelmatig een minidisco en een theatervoorstelling. Voor de 4 tot 8 jarigen is er elke dag een ander thema en zullen er afwisselende activiteiten georganiseerd worden. De grotere kinderen kunnen deelnemen aan avontuurlijke excursies, sport- en spelactiviteiten.